We Brand

ORGANICK

FÖr företag som vill öka organisk tillväxt och content
Flexibelt månadsabonnemang

MAAS -
DU VÄLJER SJÄLV BLAND
VÅRA TJÄNSTER

Med ett flexibelt månadsabonnemang skräddarsyr vi utifrån ditt företags aktuella behov. Oavsett om det gäller marknadsföring, organisk tillväxt eller affärsstrategi kan vi hjälpa dig.

MAAS - DU VÄLJER SJÄLV BLAND
VÅRA TJÄNSTER

Med ett flexibelt månadsabonnemang skräddarsyr vi utifrån ditt företags aktuella behov (yes det ändras fort och därför finns vi). Oavsett om det gäller marknadsföring, organisk tillväxt eller strategi kan vi hjälpa dig. Vi börjar alltid med en analys innan vi drar igång.

pexels-rfstudio-3819572

fördelar med månadsabonnemang

Vi är medvetna om att dina behov förändras över tiden. Därför ger vi dig möjligheten att skräddarsy dina tjänster efter det som passar bäst just nu. Bygg ditt egna unika månadsabonnemang till en fast kostnad och byt enkelt tjänster när det passar dig. Med vårt dedikerade kundteam säkerställer vi rätt kompetens för varje uppdrag och ser till att ditt varumärke tar steg framåt.

Så funkar points

Varje månad väljer ni en mängd poäng som ni kan nyttja bland våra tjänster.  Om det skulle uppstå ett behov av att avsluta våra tjänster, finns det en avvecklingsperiod på två månader. Vi tror på att marknadsföringen idag uppdateras varje vecka (ibland snabbare) med nya verktyg, nya trender och för att vara framgångsrik behöver företagen vara lyhörda och ta hjälp olika mycket beroende av behov. Denna översikt gör det enkelt för er att anpassa varje månad efter era behov genom att byta ut och anpassa tjänster.

pexels-ray-piedra-2720447

HOW ARE YOU PLAYING YOUR POINTS NEXT MONTH?

Månatliga poäng förvandlas till olika tjänster, exempelvis för att kicka igång ett konto, öka engagemang, ny lansering, eller ta över ett konto. Välj mellan högst upp på Google (champion), redigering av videor, publicera, produkthantering och statister och mycket mer. Våra tre vanligaste paket finner du nedan (vid möte visar vi hela paletten): 

5 points

GOOGLE ELLER VALFRI SÖK.

Vill du synas högst upp på Google eller valfri sök?

Startpaketet gäller Google och kan utvecklas efter varje månad. Projektledning med ett eget dedikerat team.

Du kan själv väja hur mycket och hur lite du vill utveckla abonnemanget varje månad.

Vi rekommenderar att du bokar in en kostnadsfri (light analys) eller en avancerad analys på befintliga konton så snart som möjligt.

7 points

ADS-MANAGMENT (SPONSRADE INLÄGG) för META (FB & Instagram, TikTok mfl), LinkedIn.

Vill du nå ut med ert innehåll, erbjudande utanför befintliga följare & konvertera mät konverteringarna tillsammans med oss?

Vi skapar vinnande annonser med hjälp av AI kan vi även bistå med creatives som utmanar befintliga eller skapas på nytt av vårt team. Projektledning med ett eget dedikerat team.

Vi skapar vinnande creatives för annonser och ni väljer vilka kanaler – Meta, LinkedIn eller TikTok.

Vi rekommenderar att du bokar in en kostnadsfri (light analys) eller en avancerad analys på befintliga konton så snart som möjligt.

11 points

FULL-SERVICE för META (FB & Insta, TikTok mfl), LinkedIn.

Är det dags att få stabilitet, kreativitet och börja leverera ut nytt material? Vi tar fram material i form av foto och video / reels – skapar captions och publicerar. Inspelningsschema, statister, hantering av produkter och redigering efter inspelning hanteras.

Contentkalender och månadsmöte ingår. Startpaketet gäller upptill 2 inlägg per vecka.

Vi har slagit rekord på rekord i organisk reach, låt oss hjälpa dig nå nya höjder!

Vi rekommenderar att du bokar in en kostnadsfri (light analys) eller en avancerad analys på befintliga konton så snart som möjligt.

 

 

vi kan hjälpa dig med

Content is Queen (organiskt)

Idag behöver content förnyas, utvärderas, anpassas efter trenderna som är aktuella. Vi spelar in på plats utefter kundens önskemål och tar fram körschema, trendanalys, statister, fix & trix med produkter. 

Sponsrade inlägg (ads)

Content is queen men nu behöver vi nå ut med inläggen och erbjudande utanför befintliga följare samt konvertera. Vi skapar vinnande annonser och ni väljer vilka kanaler – Meta, LinkedIn eller TikTok. 

Sök

Vill du synas högst upp via valfri sök? Vi erbjuder hantering av annonser, sök & redigering av material för Google. Vi gör först en light eller large analys av ert befintliga konto innan vi sätter igång. 

PR & Event

Vi skräddarsyr en kommunikationsstrategi och formar ett upplägg som passar ditt event. Vi börjar aktiveringen minimum 5 månader innan (är det närmre i tiden funkar det också) sen kör vi fullt ös under eventdagarna. 

Boka ett förutsättningslöst möte

Vill du ha en personlig genomgång av hur vi kan hjälpa dig? Boka in dig för ett kostnadsfritt möte via Calendly nedan. Vi ser fram emot att lära känna dig och diskutera hur vi kan uppnå dina mål tillsammans. Vill du även ha en kostnadsfri analys (light) av dina konton – boka tid i samma kalender.